Personal training

Small Group
In een 30 minuten training van een half uur werk je samen met een kleine groep andere sporters aan jouw eigen doel. Jouw personal trainer bepaalt je schema en je leert met functioneel trainen jouw grenzen te ontdekken en verleggen.

Het leuke aan sporten in een groep is natuurlijk elkaar kunnen stimuleren. Zorg als groep dat niemand opgeeft! Deze groep bestaat uit sporters op elk niveau. Ook als je pas start en je conditie nog niet zo goed is kun je meedoen. Je zult verbaasd zijn over je snelle vooruitgang- daar zorgt jouw personal trainer wel voor!

Wie houdt van een uitdagende training zal zeker genieten van elke small group training. Wij werken met ons eigen programma, waarmee we telkens richten op een deelgebied binnen kracht, core, conditie of flexibiliteit. Ga jij de uitdaging aan?

Personal training 1-op-1
Als personal trainer is het jouw passie om het beste in je klant naar boven te krijgen. Dat betekent een stok achter de deur zijn, ook als het even niet zo lekker gaat.

Het betekent motiveren en stimuleren om net een stapje verder te durven gaan. Het is een samenwerking, waarin klant en trainer 100% geven. Dan volgt vanzelf de beloning in de vorm van resultaat!

EREPS4 gecertificeerde trainers.

Samen trainen
Wil je samen met een sportmaatje, een collega of vriend(in) trainen? Dat kan! Ieder krijgt dezelfde individuele aandacht, maar het is net wat voordeliger. Leuk toch!

Fit & Doel Analyse


Vraag nu aan!