LEAP Studio’s

Bewegen is belangrijk voor iedereen. Je hebt het meeste profijt van je inspanning als je er bewust mee bezig bent. Daarmee maken wij het verschil. De kennis en ervaring van onze personal trainers zorgt ervoor dat iedereen, op elk niveau, het beste uit de training haalt. 

Om te zorgen dat we zoveel mogelijk mensen aan het bewegen krijgen, maken we het vooral leuk! We hebben gemakkelijke instaptraining, zoals de E-Gym cirkel. Of een small group functioneel trainen, waarin je bijvoorbeeld heel gericht kunt werken aan kracht of juist flexibiliteit. Je wordt bij LEAP altijd begeleid door een personal trainer.  

Personal Training is ook 1-op-1 begeleiding. Een wekelijkse uitdagende training en een stok achter de deur zijn zeker in een drukke leefstijl een fantastische manier om je energie hoog te houden!

We zijn voortdurend bezig om onze kennis in te zetten voor doelgroepen die extra aandacht behoeven. Er zijn programma’s voor mensen met obesitas, hoge bloeddruk en rugklachten. Wij zijn actief in bedrijfsfitness. En we onderstrepen het belang van bewust bezig zijn met bewegen in combinatie met voeding en mentaal welzijn. 

LEAP staat voor 4 kernwaardes: Body, Food, Health & Mind


Fit & Doel Analyse


Vraag nu aan!